O projektu "Zajedno činimo dobro"

O projektu "Zajedno činimo dobro"

Želim biti podrška onima koji me trebaju:

  • Kao volonter: sudjelujem u projektima, dijelim radost s drugim volonterima i s onima kojima pomažem
  • Kao poslodavac: partner sam u projektima, potičem zapošljavanje osoba s invaliditetom, moju tvrtku poštuju kao društveno odgovornu
  • Kao prijatelj organizacija civilnog društva: materijalnom potporom, poticanjem mladih na volontiranje, širenjem vijesti o aktualnim projektima koje na taj način podupirem


OSNOVNI PODACI O PROJEKTU:

Naziv projekta: Zajedno činimo dobro

Nositelj projekta: Udruga za prevenciju raka i pomoć oboljelima Budi dobro

Partneri u projektu: Udruga osoba s invaliditetom Sinergija Samobor, Volonterski centar "Kad bi svi..."

Razdoblje provedbe projekta: od prosinca 2021. do lipnja 2023.

Ukupna vrijednost projekta: 433.872,80 kn

Iznos koji sufinancira EU: 368.791,88 kn

Kontakt:
Udruga Budi dobro
Rude 115, Samobor
udruga@budidobro.hr, zajedno.cinimo.dobro@gmail.com
telefon 091/6028 932

Osnovni cilj projekta:
Osnažiti Organizacije civilnog društva (OCD) na području Samobora i okolice kako bi mogle provoditi aktivnosti prilagođene lokalnim potrebama, jačati kapacitete OCD-a za neposredan rad na područjima koji se financiraju kroz Eursopski socijalni fond te unaprijediti organizacije na pružanje učinkovitog odgovora na potrebe lokalne zajednice.

Kratki opis projekta:
Projekt Zajedno činimo dobro će kroz niz tribina, volonterskih aktivnosti, edukacija, savjetovališta i psihološku podršku poboljšati kvalitetu života osoba s invaliditetom i onkoloških bolesnika te unaprijediti kapacitete triju udruga uključenih u projekt.

Prijavi se i postani volonter:
Projekt Zajedno činimo dobro prilika je da pomognemo osobama u svojem okruženju koje su izložene onkološkim bolestima i nose se s tim problemima svakoga dana. Također možemo pomoći osobama s invaliditetom koje svoje probleme nose cijeli život. Pružimo im ruku podrške i pomognimo im u uključivanju u rješavanju njihovih problema i savladavanju tegoba s kojima se nose.